Phoebe Waller-Bridge fra «Star Wars» og «Fleabag» til kommende Bond-film med ett spesielt oppdrag

Phoebe Waller-Bridge (nummer tre fra venstre) sammen med resten av gjengen bak «Solo: A Star Wars Story» under filmens lansering i 2018. Nå inntar den populære skuespilleren James Bond-universet.
Skaperen av og hovedrolleinnehaveren i komiserien «Fleabag» har fått et oppdrag: Hun skal gjøre James Bond morsommere.

Phoebe Waller-Bridge, som er superpopulær i Storbritannia med komiserien «Fleabag», er blitt beskrevet som Bridget Jones’ langt mørkere søster.

Og nå får skuespilleren en gjev jobb som humorkonsulent for den kommende filmen om James Bond.

LES OGSÅ: Ny Bond-film spilles inn i Norge.

Humor-planene for filmen – som så langt ikke har fått et navn – blir omtalt av The Guardian. Herfra heter det at Phoebe Waller-Bridge skal hjelpe til med å løfte filmens komiske innslag til nye høyder. Hun skal ikke figurere foran kamera men bistå på manussiden.

Det skal være Daniel Craig selv som har ønsket hennes hjelp ettersom han ifølge TT er stor fan av TV-serien.

Den nye Bond-filmen, som så langt har arbeidstittelen «Bond 25», skulle egentlig fått premiere i 2018, men det har stadig vært endringer i planene. Ikke minst måtte kortene legges på nytt da regissør Danny Boyle hoppet av prosjektet – og ble erstattet av Cary Joji Fukunaga.

LES OGSÅ: Planlegger «Grease»-oppfølger.

Det er fra før klart at skuespillere som Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Naomie Harris og Ben Whishaw skal gjenta rollene de spilte i den siste Bond-filmen, «Spectre» (2015).

Foto:Willy Sanjuan | AP | NTB Scanpix
Phoebe Waller-Bridge fotografert i 2016.

(©NTB)