Regissøren bak en av årets mest etterlengtede filmer deltar på norgespremieren

Regissør Brady Corbet fotografert sammen med skuespillerne Natalie Portman og Jude Law under «Vox Lux»-visningen på Toronto International Film Festival i september. Denne måneden kommer Corbet til Oslo.
Når «Vox Lux» med Natalie Portman og Jude Law i hovedrollene får sin premiere i Oslo denne måneden, stiller regissør Brady Corbet opp til samtale etter filmen.

Det ble annonsert onsdag formiddag.

Festpremieren som arrangeres av VEGA Snackbar, Montages og Tour de Force på VEGA Scene i hovedstaden går av stabelen torsdag 28. mars, klokken 18:00. Regissør Corbet vil stille opp til samtale om filmen etter visningen.

LES OGSÅ: Diskuterer «Bohemian Rhapsody»-oppfølger.

Spillefilmen «Vox Lux» med Natalie Portman i hovedrollen som ulykkelig popdiva har allerede høstet mange lovord blant filmkritikere internasjonalt. Regissør Brady Corbet, som er kjent som en velrennomert skuespiller, viser seg ifølge arrangørene av festpremieren som en «fremragende og innovativ filmskaper med store aspirasjoner» med «Vox Lux».

Filmen byr på originale låter fra Sia og et lydspor av legendariske Scott Walker. Den ble kalt «et av årets absolutte høydepunkter på norsk kino» i en anmeldelse i FilmMagasinet.

LES OGSÅ: Persbrandt klar for utfordring på TV.

Billettsalget til festpremieren på VEGA Scene i Oslo er i gang her.

Foto:Tour de Force
Natalie Portman i rollen som sangeren Celeste fra filmen «Vox Lux».