Oscar Isaac kan ha avslørt viktige detaljer om «Star Wars: Episode IX»

Oscar Isaac i rollen som Poe Dameron, her fra filmen «Star Wars: The Last Jedi» film nummer åtte i Skywalker-sagaen.
Oscar Isaac spiller Poe Dameron i Disneys nye «Star Wars»-trilogi. Under et besøk på «The Today Show» lettet skuespilleren litt på sløret for den kommende filmen. «Episode IX» er avslutningen på trilogien.

Der uttalte skuespilleren blant annet at filmen er «slutten på hele Skywalker-sagaen».

En direkte referanse til at hver eneste film i hovedserien har inkludert minst én Skywalker-karakter: Anakin Skywalker i trilogifilmene som ble utgitt i perioden 1999 til 2005, Luke Skywalker og søsteren Leia Organa i den originale trilogien utgitt mellom 1977 til 1983, samt Kylo Ren i den pågående trilogien.

– Ni historier, dette er kulminasjonen av hele greien. Det regissør J.J. Abrams har gjort, og hele Lucasfilm-teamet, er utrolig tilfredsstillende. Det er også spesielt for oss, fordi du lærer utrolig mye mer om disse karakterene, sa Isaac blant annet under besøket på talkshowet.

LES OGSÅ: Stjerneskuespillere arrestert.

Ifølge nettstedet IndieWire la skuespilleren, som i disse dager er aktuell i Netflix-filmen «Triple Frontier», til at han var forhindret fra å gå inn på flere detaljer om filmseriens niende film, som stadig ikke har fått en offisiell tittel.

Abrams returnerer til «Star Wars»-universet som regissør etter å ha stått for regien til 2015-filmen «The Force Awakens».

Dette var også den første filmen Isaacs karakter Poe Dameron dukket opp i «Star Wars», sammen med Daisy Ridleys «Rey», John Boyegas «Finn» og Adam Drivers «Kylo Ren».

LES OGSÅ: Anmeldelse av Florence + The Machine i Oslo Spektrum.

Innspillingen av «Episode IX» ble avsluttet i forrige måned, og filmen skal etter planen ha verdenspremiere 20. desember.

Foto:Jordan Strauss | AP | NTB Scanpix
Oscar Isaac fotografert i Los Angeles i 2015.