Diskuterer «Bohemian Rhapsody»-oppfølger

Rami Malek i rollen som Queen-vokalist Freddie Mercury i filmen «Bohemian Rhapsody».
Diskusjonene rundt en oppfølger til kinosuksessen «Bohemian Rhapsody» er i gang innad i Queen-familien.

Den populære filmen har ifølge regissør Rudi Dolozal store sjanser for å få en oppfølger.

Dolozal, som har regissert en rekke musikkvideoer for Queen uttaler at han forventer at Queens manager og produsenten bak «Bohemian Rhapsody», Jim Beach, vil støtte opp om en ny biografisk spillefilm om Queen og bandets frontfigur Freddie Mercury.

LES OGSÅ: Erykah Badu til Norge.

I den forbindelse uttaler han følgende overfor Page Six:

– Jeg er sikker på at han planlegger en oppfølger, som skal starte med Live Aid.

Dolozal tilføyer ytterligere at en oppfølger til det første filmen for øyeblikket blir «sterkt diskutert i Queen-familien».

«Bohemian Rhapsody» ble møtt med enorm begeistring fra kinopublikum verden over, og har tjent 384 millioner amerikanske dollar på verdensplan. Dermed ligger den på andreplass som den mest innbringende musikkfilmen, kun overgått av «Straight Outta Compton» om hiphop-legendene i N.W.A.

Filmen mottok tidligere i år flere priser, hvor blant annet Rami Malek stakk av med Oscar-prisen for beste skuespillerprestasjon for sin rolle som Freddie Mercury.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Netflix-filmen «Triple Frontier».

Til de som måtte vente på en endelig bekreftelse på hvorvidt nyheten om «Bohemian Rhapsody» sin oppfølger viser seg å stemme, eller de som bare ikke kan få nok av det legendariske bandet, blir det sent ut en ny dokumentarfilm om Queen og Adam Lambert denne våren.

Den to timer lange dokumentarfilmen «The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story» blir vist på den amerikanske kanalen ABC og omhandler Queens samarbeid med nåværende frontmann Adam Lambert.

Foto:Tord Litleskare | GAFFA
Queen på scenen med vokalist Adam Lambert i Telenor Arena, sommeren 2018.