James Cameron avslører den absurde grunnen til at han aldri kunne regissert «Aquaman»

James Cameron (til venstre) og «Aquaman»-skuespiller Jason Momoa (til høyre).
...og dette kommer fra mannen som skapte «Avatar».

Da den fiktive HBO-serien «Entourage» gikk sin seiersgang i årene 2004 til 2011, var et av narrativene i serien at filmskaper James Cameron, med «Terminator», «Titanic» og «Avatar» på sin imponerende merittliste, skulle regissere en filmversjon av tegneseriehelten «Aquaman» med seriens rollekarakter Vincent Chase i tittelrollen.

I virkelighetens verden ble det til slutt James Wan som endte opp med å lage filmen, og Jason Momoa som ble «Aquaman».

LES OGSÅ: «Frozen» får oppfølger.

Under et nytt intervju med Yahoo kunne Cameron avsløre at han ikke er spesielt fan av kinosuksessen.

– Jeg kunne aldri laget den filmen siden den krever slik en total drømmelignende frakobling fra enhver form for fysikk og realitet, uttalte stjerneregissøren blant annet.

Han fortsatte:

– Den eksisterer et sted mellom mytisk gresk landskap og et eventyrlandskap. Og folk bare zoomer rundt under vann fordi… de propellerer seg selv mentalt? Eller? Jeg vet ikke. Du kjøper det på dine egne premisser, men jeg har tilbragt tusenvis av timer under vann. Jeg er veldig bokstavelig når det kommer til vannet. Det må se ekte ut. Jeg kan nyte filmen, men jeg kan ikke resonnere med det siden det ikke ser ekte ut.

LES OGSÅ: Izabella Scorupco: – Hun ga meg styrke.

James Cameron er for tiden kinoaktuell i Norge som produsent og manusforfatter for den Robert Rodriguez-regisserte filmen «Alita: Battle Angel», som ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA.

Han skal etter planen komme med flere oppfølgere til «Avatar»-filmen fra 2009 de neste årene.