Rami Malek deler tidligere ukjent historie om Freddie Mercury

Rami Malek i rollen som Queen-vokalist Freddie Mercury i filmen «Bohemian Rhapsody».
«Det er mulig Bob Geldof vil drepe meg for at jeg avslører dette.»

Rami Malek delte en historie om Freddie Mercurys legendariske Live Aid-opptreden da han var på rød løper for prisutdelingen for Bafta (The British Academy of Film and Television Arts).

Skuespilleren, som fikk prisen for Beste Skuespiller for sin rolle som Queen-frontfiguren i «Bohemian Rhapsody», fortalte en anekdote som Bob Geldof hadde delt med ham kvelden før. Det skriver Independent.

LES OGSÅ: «Bohemian Rhapsody»-regissør mister nok en nominasjon.

«Det er mulig Bob Geldof vil drepe meg for dette, men jeg møtte ham i går kveld, og da fortalte han en historie om Freddie. Han sa han hadde ringt ham og sagt: ‘Freddie, jeg tror vi har et arrangement som er spesielt ment for Queen og deg‘», sa skuespilleren, og videre:

«Og så fortsatte han: ‘Publikummet er skapt for Freddie‘. Og Freddie svarte: ‘Hva mener du, kjære?‘ Og han sa: ‘Vel, publikum er verden‘. ‘Jeg skjønner hva du mener‘, skal Freddie så ha sagt».

I talen sin senere på kvelden takket Malek Dexter Fletcher, som kom inn på kort varsel da regissør Bryan Singer ble avskjediget fra prosjektet.

LES OGSÅ: Hevder han ikke visste om anklagene.

Singer fikk sparken fra filmen i 2017, da det var bare tre uker igjen av innspillingen. Men han står fortsatt offisielt oppført som regissør.