Kan ha røpet viktig informasjon om den kommende «Avengers»-filmen

Skuespiller Samuel L. Jackson fotografert under New York-premieren til filmen «Glass».
Samuel L. Jackson skal ha forsnakket seg under nylig intervju.

I neste måned treffer «Captain Marvel» norske kinosaler, og filmen skal tilsynelatende inneholde viktige elementer som binder sammen fjorårets «Avengers: Infinity War» og «Avengers: Endgame», sistnevnte med norgespremiere allerede 24. april.

Under et nylig intervju med Total Film Magazine kan Samuel L. Jackson (bildet), som spiller rollen som Nick Fury i de tre nevnte filmene, ha forsnakket seg.

LES OGSÅ: Ukas beste filmtrailere.

Ifølge nettstedet comicbookmovie.com skal skuespilleren ha kommet med en uttalelse som nok kan bidra til å delvis forklare hvordan filmselskapet har tenkt å manøvrere seg mellom de tre filmene.

Handlingen i «Captain Marvel» foregår nemlig på 90-tallet, mens «Avengers»-filmene er satt til nåtiden og mange har lurt på hvorfor karakteren, spilt av Brie Larson, ikke har dukket opp i «Avengers»-filmene tidligere.

Grunnen til dette kan, ifølge Jackson, være en spesiell evne hun har:

– Jeg tror vi finner ut at hun kan gjøre ting ingen andre kan gjøre. Hun kan reise i tid, så kanskje hun kan komme foran eller bakpå, eller noe, og finne ut hva alt dette er. Det faktum at jeg har personsøkeren 20 år senere blir adressert på en interessant måte, uttalte Jackson i intervjuet.

Personsøkeren han snakker om dukket selvfølgelig opp i slutten av «Avengers: Infinity War». Den har også blitt vist frem i teasere og trailere for «Captain Marvel», da med en yngre utgave av Samuel L. Jacksons karakter.

LES OGSÅ: Mener Neeson bør fjernes fra kommende film.

Marvel-fansen må uansett vente til mars og april for å finne ut hvordan denne fasen av tegneserieuniversets filmatiseringer, som startet med «Iron Man» i 2008, vil ende.