Disney-sjef med gode nyheter til «Deadpool»-fansen

Ryan Reynolds i en scene fra «Deadpool 2» (2018).
Mange har vært bekymret for at de friske filmene ikke skulle ha livets rett under Mikke Mus-selskapets styring. De bekymringene kan sannsynligvis legges bort en gang for alle etter den siste utviklingen i saken.

Disney er ikke akkurat forbundet med banning, blod og gørr – selv om scener i selskapets animerte klassikere nok har fremskapt mareritt hos mangt et barn opp gjennom tidene («Pinocchio», jeg kikker på deg).

Mange fans har vært bekymret for hva som nå skal skje med «Deadpool»-filmene etter Disneys oppkjøp av store deler av film- og tv-selskapet 21st Century Fox, som står bak de populære filmene med Ryan Reynolds i hovedrollen som den bannende og ironiske superhelten.

LES OGSÅ: Anmeldelse av «Alita: Battle Angel».

Også Reynold uttrykte bekymring i en melding på Twitter høsten 2017, hvor han skrev: «If this is true, I wonder how the fudge it would affect Deadpool?».

Selv om Disney også tar for seg andre Marvel-helter med langt snillere stil i «The Avengers»-universet, har 21st Century Fox stått for mer «voksne» superhelt-adapsjoner som «Deadpool» og «Logan». En helt annen verden, vil nok mange fans si.

Heldigvis ser det nå ut til at fansen kan slutte å bekymre seg. Ifølge Variety har Disneys CEO og styreformann Bob Iger uttalt overfor selskapets investorer at Disney vil fortsette å lage såkalte R-ratede «Deadpool»-filmer og andre «voksen-orienterte» Marvel-filmer etter overtakelsen av Fox.

– Vi vil fortsette med dette, uttalte Iger, og la til at det definitivt var «mye popularitet» knyttet til denne type filmer.

LES OGSÅ: Tidligere Karpe Diem-manager dømt i tingretten.

Disney vil dog sannsynligvis merke filmene som er beregnet på et mer voksent publikum på en helt annen måte enn tidligere, for ikke å skape forvirring blant sitt publikum. Det melder bransjemagasinet videre.