Lanseringsdatoen til Martin Scorseses nye Netflix-satsing avslørt

Al Pacino, Robert De Niro og Joe Pesci blir å se i Martin Scorseses nye film «The Irishman».
Stjernespekkede «The Irishman» er strømmeklar i oktober, skal vi tro en av filmens skuespillere.

Mange har ventet i spenning på å se hva Martin Scorsese har kokt ihop sammen med Al Pacino, Robert De Niro og Joe Pesci. I «The Irishman» gjenforenes De Niro og Pesci med den legendariske regissøren for første gang siden «Casino» (1995), mens Pacino jobber med Scorsese for aller første gang.

Joe Pesci gjør dessuten sitt store comeback som skuespiller etter at han bestemte seg for å pensjonere seg i 1999, og kun har gjort sporadiske småroller siden den gang.

LES OGSÅ: Gode nyheter for «The Walking Dead»-fansen.

Tidligere har det blitt annonsert at Netflix har sikret seg rettighetene til prosjektet, men en lanseringsdato har foreløpig latt vente på seg.

Under et besøk hos podkast-verten Joe Rogan kunne imidlertid skuespilleren Sebastian Maniscalco, som i filmen spiller karakteren «Crazy Joe» Gallo, avsløre at «The Irishman» vil bli tilgjengelig for strømmetjenestens mange abonnenter i oktober.

– Jeg sov ikke den første uken frem mot filmingen av den første scenen, fordi jeg visste at det skulle være med De Niro og Pesci, uttalte blant annet skuespilleren i praten med Rogan om tyngden av å jobbe med de store Hollywood-ikonene.

Det er vel ingen filminteresserte som har problemer med å forstå den nervøsiteten.

LES OGSÅ: Tidligere Karpe Diem-manager dømt i tingretten.

Ifølge den engelske avisen The Independent er «The Irishman» Martin Scorseses dyreste filmprosjekt så langt. Mye av grunnen til dette skal være at det brukes mye CGI-effekter for å få Robert De Niro til å se 30 år yngre ut enn han er i de scenene i filmen som skal foregå i 1959.

Dermed får vi altså se den nå 75 år gamle De Niro, forhåpentligvis slik vi kjenner ham fra «Once Upon a Time in America» (1984), «The Untouchables» (1987) og «Midnight Run» (1988).