17-åring kolliderte da hun tok «Bird Box»-utfordringen

Sandra Bullocks spiller Malorie Hayes i filmen «Bird Box».
En 17 år gammel jente kolliderte med en bil i motgående kjørefelt i Utah i USA etter at hun trakk en hatt over øyene, slik de gjør i filmen «Bird Box».

Verken jenta eller personene i bilen 17-åringen kolliderte med fikk skader. Hendelsen skjedde mandag, nord for Salt Lake City, opplyser politimann Travis Lyman til nyhetsbyrået AP.

Politimannen sier jenta dekket øynene som en del av «Bird Box»-utfordringen. I Netflix-filmen tar Sandra Bullocks karakter Malorie Hayes og hennes to barn bind for øynene slik at de ikke kan se selvmordsfremkallende monstrene. Utfordringen går ut på å navigere seg gjennom et område, eller under en aktivitet, med bind foran øynene.

LES OGSÅ: Sikret seg nytt Scorsese-prosjekt.

Netflix advarte på Twitter tidligere i januar folk mot å gjøre utfordringen, og ba folk om å ikke skade seg og ende opp på sykehus som følge av utfordringen.

Filmen «Bird Box» har blitt en enorm suksess for strømmetjenesten – både i form av seertall, memes og utfordringen som har gått som en farsott på diverse sosiale medier – også her til lands.

LES OGSÅ: Jackson anklages for flere seksuelle overgrep.

Bare den første uken filmen var tilgjengelig for Netflix-abonnenter ble den strømmet av 45 millioner mennesker, noe som tilsvarer nesten en tredjedel av strømmetjenestens totale antall abonnenter, ifølge Business Insider.

(©NTB)