Vil at folk skal glemme fortiden hennes

Lindsay Lohan fotografert på den røde løperen i 2013.
– Første gangen jeg var i en tabloidavis, var jeg helt «å herregud, jeg føler meg som Britney Spears!», fordi hun var i tabloidene og det fikk meg til å føle meg kul. Lite visste jeg hva som skulle skje videre, sier Lindsay Lohan til Variety.

Bransjebladet har et stort intervju med Lohan, sagt å ha en av de mest spektakulære krasjlandinger i Hollywoods historie.

Intervjuet er foranlediget av at hun tirsdag hadde premiere på realityshowet «Lindsay Lohan’s Beach Club» på MTV.

Etter fyllekjøringer, arrestasjoner, rehabopphold, husarrest og et smykketyveri, der straffen for sistnevnte var at hun måtte jobbe på et likhus, sluttet selv uavhengige filmskapere å hyre henne – fordi hun ikke dukket opp på innspillingssettet, ifølge Variety.

LES OGSÅ: Kevin Spacey formelt siktet.

Mens Lohans siste film, «The Canyon», kom for seks år siden, har hun bygget opp sitt eget, lille imperium med tre klubber i Hellas og en øy som skal hete Lindsay Land i sitt nye hjemland Dubai.

– Jeg har blitt mye sterkere, sier Lohan i intervjuet, der hun føler seg urettferdig behandlet i fortiden, «særlig som jente». Nå nærer hun nye filmdrømmer, inklusive en oppfølger til gjennombruddsfilmen «Mean Girls».

Lohan sier hun håper realityserien vil gjøre sitt for å rette opp det gamle ryktet.

– Jeg tror folk fremdeles har en feil oppfatning av meg.

LES OGSÅ: Åpner norsk hus til filmfestivalen i Berlin.

Hun svarer slik på hvorfor hun ønsker å la realityserie-kameraene følge seg:

– Vi var alle tydelige på at dette skulle ikke være et «Lindsay Lohan-følg-henne-hvert-eneste-sekund»-type program. Det skulle vise meg som driver forretning. Det er annerledes fordi jeg skriver manus, på en måte. Jeg har ingenting å skjule. Hva kan folk si om at jeg drar ut på en klubb nå? Jeg eier dem.

(©NTB)