En svenske seiler opp som Hollywoods nye yndling

Nå er den fremadstormende svensken Ludwig Göransson også klar for å skrive musikken til en ny, liveaction «Star Wars»-serie, som har premiere på Disneys nye strømmetjeneste neste år.
Fra «Black Panther»-musikk til «Star Wars»-serie.

Ludwig Göransson har tidligere laget musikk til filmer som «Creed» og Marvel-filmene «Black Panther» og «Venom», hele veien til Golden Globe- og Grammy-nominasjoner.

Musikken hans har også vært å høre i serier som «Community» og «New Girl», når han ikke har jobbet med musikerkolleger som Donald Glover, Haim og Chanse the Rapper.

Nå er det klart at han også skal komponere musikken til den nye «Star Wars»-serien «The Mandalorian», som får premiere i slutten av 2019 på Disneys nye strømmetjeneste.

LES OGSÅ: «Breaking Bad»-skaperen avslører «en liten detalj» han angrer på.

Innspillingen foregår nå, melder TT. Serieskaper er Jon Favreau, mens Pedro Pascal – kjent fra «Game of Thrones» og «Narcos» har hovedrollen som ensom, galaktisk kriger etter imperiets fall.

– Ord rekker ikke til for å beskrive hvor surrealistisk og ærefullt det føles å bli innbudt til «Star Wars»-universet, sier svensken i en artikkel på den offisielle hjemmesiden til serien.

(©NTB)