Netflix gir ut film basert på suksessfull bandbiografi:

Annonserer premieredato for Mötley Crüe-filmen

Rockebandet Mötley Crue.
I 2019 kan fansen endelig se den etterlengtede filmen basert på bestselgeren «The Dirt: Confessions of the World's Most Notorious Rock Band».

«The Dirt» er navnet på Mötley Crües kommende biopic med samme navn som selvbiografien. Nyheten om filmens utgivelsesdato kommer fra bandets frontmann Vince Neil, som skrev et tydelig begeistret innlegg på sin Twitter-profil tidligere denne uka:

«Wow!!! Har nettopp forlatt Netflix’ kontor. Akkurat sett «The Dirt»-filmen!! Fuckin’ awesome!! Gleder meg til at dere alle kan se den! Utgis 22. mars!! Yea!!!».

LES OGSÅ: 10 filmer om kjente musikere du MÅ se – og fem du glatt kan hoppe over.

Datoen er også bekreftet av strømmegiganten, som har jobbet med prosjektet siden 2006. Fem år tidligere, i 2001, ble Mötley Crües selvbiografi «The Dirt: Confessions of the World’s Most Notorious Rock Band», som ikke legger fingrene imellom det legendariske bandets opp- og nedturer. Det er denne boka som er utgangspunktet for den kommende filmen.

I filmen portretteres Vince Neil av skuespilleren Daniel Webber, mens rapperen Machine Gun Kelly spiller bandets trommeslager Tommy Lee. Douglas Booth spiller bassist og låtskriver Nikki Sixx mens Iwan Rheon fra «Game of Thrones» spiller gitarist Mick Mars.

Mötey Crüe har ikke gitt ut ny musikk siden 2008, men ifølge NME ble det tidligere i år annonsert at bandet har spilt inn fire nye låter til filmens soundtrack.

Det skjedde etter at et bilde av Tommy Lee og Nikki Sixx sammen i studio ble lagt ut på bandets offisielle Facebok-profil. Etter en masse rykter om nytt materiale kunne Sixx til slutt bekrefte dem:

«Fuck, kan jeg ikke bare si det?», skrev han på Twitter. «Jeg lytter de rå utgaver av det nye Mötley Crüe, og det føles ekte og rått. Alle spiller fantastisk, og låtene er fete. Bob Rock har sørget for lyden. Og vi har en overraskelse som bekrefter at vi er vanvittige».

LES OGSÅ: Rockefestival med åpningskonsert i Operaen.

Bandet sluttet å turnere i 2015, og skrev den gang under på en avtale om at de aldri mer skulle legge ut på en ny turné.