Dette er de norske artistene vi fortsetter å holde øye med i året som kommer

Det er ingen tvil om at musikk-Norge har mye å by på, og det er heller ingen tvil om at dette blir enda et godt musikkår

Vi har allerede fått et par «bangers» allerede tidlig i januar, så her er det bare å glede seg til det som kommer. Arif, Lars Vaular, Emelie Hollow og Kjartan Lauritzen har kommet med flotte nye tracks som allerede har satt seg på hjernen et par dager etter utgivelse.

Tid for å dra på konsert
Dette året kan være tiden for å komme seg på konsert, for å oppleve noen av disse nykommerne i musikkbransjen. Konserter er noe som er morsomt for de aller fleste, og kan egne seg supert som både date, noe moro å gjøre med venner, eller for en gruppe kollegaer. Du kan ta med bedriften din ut på konsert og styrke samholdet i gjengen, samt få en fantastisk musikkopplevelse.

Hvis dere hadde et godt driftsår i 2022, eller om dere vil satse på et bedre ett i året som kommer, så kan man vurdere å ta med teamet på konsert. Skal du på tur for å se konserten, kan det hende du må ta opp et bedriftslan. Så lenge budsjettet tillater dette, og at du kan betale tilbake pengene, kan det være en idé. Å reise bort sammen kan ha god effekt på humøret.

Hjerteknuser og The Voice vinner
Vi har fullt troa på at The Voice vinner og fremtidige hjerteknuser Jørgen Dahl Moe er verdt å følge med på i år. Sjarmøren som tok med seg førsteplassen i den gjeve konkurransen har akkurat måttet legge til en ekstra konsert på Parkteateret etter at den første ble utsolgt på bare to dager.

Breakdanceer og globetrotter
Vi fikk sett mye til vår kjære William Gamborg i året som gikk, både som artist og som danser i den folkekjære og verdenskjente dansegruppe Quickstyle. Med to singler fra 2022 med over 3 millioner plays, så er de vil trygt å si at det vi har troen på William i 2023 også. Med over 120k følgere på Instagram og en bakgrunn fra både dans og skuespill, så gleder vi oss til å se Gamborg på scenen.

Mystisk og ensom
Henrik Nicolai Ovenberg aka Oven har foreløpig «bare» sluppet to singler. Det betyr likevel ikke at det er få som hører på det han har å si. Hans første singel ‘Ensom’ har nemlig nesten 4,5 millioner avspillinger på Spotify, og du finner hans musikk i lister som «Det beste fra 2022» og «Flammer».

Hjerteknus og dansefest
Til slutt vil vi nevne Debora Ruth Mørken aka Debora. Hun har foreløpig kun en singel, nemlig ‘Oh Maybe’. Dette er likevel en sang vi har skikkelig sansen for. Hun klarer kunsten å gjøre hjerteknus til en dansefest. Vi digger det denne dama har fått til allerede, og vi tror absolutt hun er en av mange artister vi vil se mer til i 2023.

Resten av gjengen du kanskje allerede kjenner fra før
Nei, det er ingen tvil om at det finnes flotte og nye artister i Norge som det absolutt er verdt å sjekke ut. Kanskje kjenner du noen av dem fra før av, og kanskje er de fleste helt ukjente. Det er likevel et par artister som de fleste nok har hørt om allerede, men som vi håper at du fortsetter å følge med på likevel. For det er ingen tvil om at dette også er artister som er kommet for å bli.

Disse artistene var kanskje stjerneskudd i fjor eller året før, men det betyr ikke at vi ikke elsker dem i år også. Her finner vi for eksempel Emma Stenbakken, Michelle Ullestad, Marstein, Ramón, SKAAR, Jonas Benyoub, Victoria Nadine og Hedda Mae.

 

ANNONCE