Konsertanmeldelse

MINI-ANMELDELSER PÅ VILLVILL VEST 2023: Cupid Girl

Cupid Girl

Kvarteret

På årets VillVill Vest stiller én tapper journalist alene som GAFFAs tilstedeværende konsert-anmelder på hugget i vestlands-floraen. Derav, for å dekke mest mulig, kommer anmeldelsene fra årets festival til å være innpakket i et sjarmerende mini-format. Bon apetitt!

Kvarteret er så langt min favoritt-scene på VillVill Vest! I forhold til lyd og rom så komplimenteres spillende artister på en fortjent måte. I går var det Cupid Girl jeg fikk gleden av å oppleve på denne optimale scenen.

"Bak artistnavnet Cupid Girl finnes artisten Julie Engelsviken. De mørke og såre delene av kjærligheten blir hos henne imøtegått i et modig og ærlig indie-landskap. Bli med på på en konsert som utforsker, hjertesorg og ensomhet, men også frigjøring gjennom fengende melodier, treffende riff og en sunn ironisk distanse."

Med unntak av noen sure toner her og der var konserten en kjempeopplevelse. På scenen stod en kul artist med et dyktig band som visste hvordan å opptre. Jeg kan aldri trekke frem nok hvor viktig det er å se at musikere KOSER SEG og beveger seg (!) på scenen. Det er ingenting jeg digger mer enn når en artist lener seg selvsikkert på monitoren og synger med ætitjud! Fikk skikkelig Paramore-vibes av det musikalske uttrykket. En god kombo av pop og halv-røff indierock. Koste meg gløgg!


Her er mine ufiltrerte notater fra da jeg stod i konsert-crowden:

 


 

ANNONCE