Mer Joe Exotic i ny svensk dokumentar

«Tiger King» hadde Netflix-premiere 20. mars og har slått voldsomt an.
Netflix-serien «Tiger King: Murder, Mayhem and Madness» fører til stadig nye filmer og serier: Nå viser Dplay dokumentaren «Surviving Joe Exotic».

Dokumentaren har fått den norske tittelen «Mitt mareritt med Joe Exotic», har premiere på Dplay 22. mai og skal sendes på TVNorge 6. juni. Der forteller den norskbosatte TV-produsenten Rick Kirkham det han hevder er sannheten om den eksentriske tigeroppdretteren og zooeieren Joseph «Joe Exotic» Maldonada Passage.

Kirkham ble ifølge TT hyret av Exotic for å lage en webserie, men alt materiale gikk opp i røyk i det som mistenkes å ha vært en påsatt brann etter at de to kranglet.

Les også: Mer Joe Exotic på TV-skjermen.

– Min første følelse var at jeg virkelig likte ham. Han var litt av en karakter og han var veldig morsom å være sammen med. Men det forandret seg etter bare noen måneder, da jeg fikk se og lære den virkelige Joe Exotic, og forsto hvem han virkelig var, sier Kirkham i «Surviving Joe Exotic».

Eksekutiv produsent Ulrika Bokstad sier ifølge Expressen:

– Vi har fått en helt unik tilgang til Rick Kirkham, der han får fortelle sin utrolige og helt usensurerte historie en siste gang.

Foto:Skjermdump | NTB Scanpix
Slik presenteres «Surviving Joe Exotic» på den svenske siden til Dplay.

(©NTB)