Snart klart for den nye Joner-serien

Kristoffer Joner har hovedrollen som Olle i den nye norsk-svenske actionthrilleren «Maskineriet».
I mai er det premiere på den nye TV-serien med Kristoffer Joner, actionthrilleren «Maskineriet».

«Maskineriet» er en norsk-svensk TV-serie med Kristoffer Joner og Julia Schacht i hovedrollene. Rune Temte, Bjørn Sundquist, Hanna Alström, Jakob Eklund, Anastasios Soulis, Angela Kovacs, Emil Almén og Emilia Roosmann er andre navn på rollelisten.

– Det aller kuleste med «Maskineriet» er at vi har forsøkt å lage noe som går så satans fort, sier Joner via pressemeldingen. Her forteller han også at det er mye action som venter på seerne.

– Jeg synes det er veldig morsomt å jobbe med actionscener, men jeg merker at kroppen ikke er 30 år lenger, erkjenner han.

LES OGSÅ: 50 år siden det tok slutt for Beatles.

«Maskineriet» får premiere på strømmetjenesten 24. mai, når de to første av totalt åtte episoder blir tilgjengelige.

«Olle, spilt av Joner, er en tilsynelatende vanlig familiefar som våkner opp på bilfergen mellom Sandefjord og Strømstad uten hukommelse fra kvelden før, men med en sekk kontanter og en pistol ved siden av seg. Er han uskyldig, eller har noen lurt ham?», skriver Viaplay om handlingen.

– Kombinasjonen av fantastiske skuespillere fra Norge og Sverige gir «Maskineriet» en unik startposisjon for å få fans i hele Norden, sier Filippa Wallestam i Nent Group. Hun sier det er like høye forventninger til denne serien som det var til «Wisting», en serie som satte rekorder for strømmetjenesten.

(©NTB)