Stoppet innspillingen av «Grace and Frankie» – alle hovedrolleinnehaverne i risikogruppen

80-åringene Jane Fonda og Lily Tomlin er stjernene i «Gracie and Frankie», og befinner seg i risikogruppen for korona - i likhet med serieskaper og produsent Marta Kauffman (63).
Siste koronastansede TV-produksjoner er «Grey's Anatomy» og «Grace and Frankie».

Det melder Deadline. Det er syvende og siste sesong av «Grace and Frankie» som var under innspilling – med hovedrolleinnehavere som helt klart befinner seg i risikogruppen:

Jane Fonda (82), Lily Tomlin (80), Sam Waterston (79) og Martin Sheen (79).

LES OGSÅ: Storfilm utsettes i 11 måneder.

Innspillingen ble avrundet torsdag, samme dag som borgermesteren i Los Angeles forbød alle folkeansamlinger over 50 personer. Det er ikke klart når den vil begynne igjen.

«Grey’s Anatomy» rakk akkurat å spille inn episode nummer 21 av de totalt 25 som inngår i sesong nummer 16 av den populære sykehusserien før det ble stans torsdag.

De to seriene føyer seg til en lang rekke rammede TV-produksjoner som blant annet samtlige «NCIS»-serier, TV-showene til Stephen Colbert, James Corden, Seth Meyers og Jimmy Fallon, «Survivor», «Chicago Fire», «Kelly Clarkson Show» og «America’s Got Talent», som Deadline lister opp.

Mens noen avventer, runder andre av sesongen med de episodene de rakk å spille inn. Dette gjelder TV-seriene til Dick Wolf, som «Chicago Fire», «Chicago P.D», «Chicago Med», «Law & Order: SVU» og «FBI».

(©NTB)