«Venner for livet»-gjengen er klare for en gjenforening

«Venner for livet»-stjernene Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Courteney Cox Arquette, Jennifer Aniston og David Schwimmer sammen på scenen under Emmy-utdelingen i 2002.
Det har de siste månedene versert en rekke rykter om en mulig gjenforening. Nå skal det være bekreftet.

Ifølge NME har alle seriens skuespillere, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Courteney Cox Arquette, Jennifer Aniston og David Schwimmer, samt serieskaperne David Crane og Marta Kauffman, signert en avtale med Warner Bros om å gjenforenes for én episode.

Episoden vil bli å se på HBO Max og kommer til å være én time lang.

LES OGSÅ: Operaen får refs etter Netflix-stunt.

Dette skjer i kjølvannet av måneder med rykter om at skuespillerne i den populære 90-tallsserien ville bli gjenforent.

I fjor høst var det flere medier som skrev at skuespillerne og serieskaperne hadde takket ja til å medvirke i en gjenforening og at det var den kommende HBO-strømmetjenesten HBO Max som skulle ha fått samtalene i gang.

Foto:Lee Celano | AFP | NTB Scanpix
«Venner for livet»-stjernene i 2002.

Nyheten kom bare noen uker etter at Jennifer Aniston og Reese Witherspoon gjorde en «minigjenforening» som gikk viralt på Instagram. Sistnevnte, som også spiller med Aniston i den nye Apple-satsingen «The Morning Show», hadde en gjesterolle i «Venner for livet» som søsteren til Anistons karakter Rachel Green.

LES OGSÅ: Slutt for Netflix-serie – fansen har startet kampanje.

«Venner for livet» var en stor suksess både i USA og Norge. Serien gikk fra 1994 til 2004 og har de siste årene vært tilgjengelig på strømmetjenesten Netflix.

Tidligere har flere av skuespillerne vært uttalte motstandere av å ta opp «Venner for livet»-tråden.

Fikk du med deg denne?