Japansk milliardær vil ha kjæreste som kan være med på måneferd

Måneformørkelse over Kongshavn videregående skole i 2019.
En japansk milliardær har lagt ut en kontaktannonse på nett. Yusaku Maezawa ønsker seg en kjæreste som, bokstavelig talt, vil fly rundt månen med ham. Og det hele blir TV-serie!

Det er Elon Musks selskap SpaceX som står bak måneferden. Selskapet har planer om å teste sitt nye romfartøy Big Falcon Rocket ved å sende det inn i bane rundt månen med betalende turister om bord. Det kan skje så tidlig som 2023, hvis tidsplanen holder.

Kjøperen av billettene var Maezawa, som har tjent seg rik på netthandel. Det er ikke kjent hvor mye han betalte.

LES OGSÅ: Rush-trommeslager Neil Peart er død.

Nylig gjorde han det kjent at forholdet han hadde hatt til en skuespiller var over. Deretter dukket annonsen opp – der det heter at han gjerne vil ha kontakt med «single kvinner over 20» som vil nyte livet i fulle drag.

Interesserte må melde seg innen 17. januar. Det er nok verdt å merke seg at møtene med Maezawa neppe vil skje under fire øyne, kurtisen skal nemlig bli et TV-show hos en streamingtjeneste.

Forretningsmannen, som har tre barn fra tidligere forhold, sier ensomheten midt i livet er årsaken til han gikk med på det.

– Jeg er 44 nå. Nå som følelsen av ensomhet og tomhet langsomt slår innover meg, er det en ting jeg tenker på – å fortsette å elske én kvinne, skriver han i annonsen.

– Hvorfor ikke bli den første kvinnen som reiser til månen, føyer Maezawa til på sin Twitter-konto. Han har også planer om å ta med noen kunstnere på ferden.

Den første turen rundt månen ble gjennomført av Apollo 8-mannskapet i 1968.

Fikk du med deg denne?

(©NTB)