Nyhet

GAFFA ANBEFALER: Beabadoobee slipper singel og annonserer nytt album

Med Rick Rubin bak spakene har den allerede ikoniske singer-songwriteren laget hva som høres ut som en glemt radiohit fra 2005.

Født på Filippinene og oppvokst i London, har Beatrice Laus, kjent som Beabadoobee, blitt et britisk indie-ikon. Debutalbumet Fake It Flowers (2020), mottok anerkjennelse over hele verden og debuterte på topp 10 i Storbritannia. Dette ble etterfulgt av Beatopia i 2022, en som debuterte på topp 5 i Storbritannia, etterfulgt av utsolgte turneer over hele verden. Beabadoobee var nylig support for Taylor Swift på den nordamerikanske delen av hennes Eras-turné, og har tidligere turnert med The 1975, Halsey, og Clairo, samt opptrådt på store festivaler som Coachella og Glastonbury.

Beabadoobee annonserte i går sitt tredje studioalbum This Is How Tomorrow Moves, som slippes fredag 16. august, produsert av den legendariske produsenten Rick Rubin og hennes faste samarbeidspartner og bandmedlem Jacob Bugden. I den anledning har hun sluppet en godbit av en singel. En smakebit verdt å få med seg.

 

Sjekk ut "Take A Bite":


ANNONCE