Nyhet

GAFFA ANBEFALER: WHY KAI MED SNÅL KLUBB-MAGI

Todd Terje møter Yellow Magic Orchestra på tittelspor til Why Kai sitt kommende album, 'Tourist'. Dette er en klubblåt for de som er på klubben for å nyte musikken!

Dette er musikk som passer til alt. Lage omelett, gå på mølla, grave snøhule eller hente kids i barnehagen - dette er den ultimate soundtracket til livet ditt. Dette er en låt som utstråler en uslåelige kombinasjon av skaperglede, tekniske produksjonsferdigheter og spissfindig smak av den mest høyverdige musikalske paljett. Jeg vedder på at duoen fnyser over artistene vi sammenligner musikken med i ingressen, men det er hva en normie som meg sjæl hører når jeg hører på "Tourist". Jeg håper gutta uansett sender en mail til [email protected] neste gang de gjør en gig i Oslo.

Why Kai er aliaset til den Oslo-baserte komponisten og produsenten Kai von der Lippe.  Med Elias Tafjord på trommer er Why Kai kjent for sine visuelt unike konserter, med interaktive live-kontrollerte visuelle elementer. De projiserer videomateriale fra kameraer som filmer i sanntid på scenen, og har integrerte MIDI-styrte roboter som spiller med musikken. Noen klipp fra hvordan det ser ut live kan du se her.

SJEKK UT:

ANNONCE