Nyhet

Eminem svarer kritiske anmeldere

GAFFA.no - alt om musikk.

På en helside i The Hollywood Reporter svarer den populære amerikanske rapperen anmeldere som har gitt ham dårlig kritikk.

Eminems to seneste album, desembers Revival og sensommerens overraskelses-utgivelse Kamikaze, har generelt fått en del lunkne anmeldelser. Sistnevnte ble litt bedre mottatt enn førstnevnte, riktignok.

LES OGSÅ: Derfor boikotter GAFFA Eminem-konserten.


Men til gjengjeld har de to utgivelsene oppnådd stor kommersiell suksess, og nå har Eminem «hevnet» seg på kritikerne ved å fylle en helsides annonse i film- og underholdningsmagasinet The Hollywood Reporter. Der siterer han de negative anmeldelsene og kombinerer det med det faktum at albumet har vært nummer én på albumlister i hele 103 land.

«Takk for støtten, a**holes», står det til slutt i annonsen.

Artikkelen fortsetter under Twitter-innelegget.


Annonsen har overskriften «Not for your consideration», som er et ordspill på «For your consideration», som ofte inngår i annonser i The Hollywood Reporter når det gjelder filmer som avsenderen ønsker innstilt til en Oscar. Magasinet leses blant annet av medlemmer i Oscar-akademiet.


The Hollywood Reporters egen anmeldelse er sitert først, og her skriver magasinet at albumet er «en aldrende artists forsøk på stadig å forbli relevant – og feile».

LES OGSÅ: The Weeknd og Daft Punk saksøkt.

Juli-albumet Kamikaze fikk for øvrig hele fem av seks stjerner av GAFFAs anmelder, som mente at det var «det beste Eminem-albumet siden The Eminem Show».


ANNONCE