Nyhet

Sigrid er på vei med ny EP

GAFFA.no - alt om musikk.

Den norske artisten har raskt tatt over verden, og kan nå annonsere ny EP-utgivelse allerede denne uka.

Det tok ikke lang tid for 21 år gamle Sigrid Raabe å slå i gjennom globalt med en karriere som offisielt startet i 2013 og først gjorde henne kjent i Norge. Det ble dog med platekontrakten med Island Records i 2016 at hun skulle slå i gjennom allerede med den første sangen Don't Kill My Vibe fra 2017. 

Det er heller ikke mye materiale som har blitt gitt ut fra det norske stjerneskuddet, men nå er det altså mer på vei.


LES OGSÅ: The Tallest Man On Earth til Norge.

Sigrid delte nylig på sin egen Twitter-konto et bilde av coveret til den kommende EP-utgivelsen Soon. På bildet er låttitlene streket ut slik at de kan ikke kan leses, men det er fortsatt mulig å se at det er snakk om fem nye låter fra artisten som akkurat nå gjør det stort med hiten Strangers, hennes siste singelutspill.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.


Dette blir Sigrids andre EP-utgivelse; etterfølgeren til Don’t Kill My Vibe, som samled opp henne første singelutgivelser Don’t Kill My Vibe og Plot Twist samt introduserte Fake Friends og en akustisk sang: Dynamite.


LES OGSÅ: Anmeldelse av MØ på Sentrum Scene.

Sigrid spilte på by:Larm og en rekke norske festivaler i fjor. I år blir det også en travel festivalsommer med konserter både i Norge og i verden for øvrig, inkludert på Roskilde Festival. Hun har så langt i år mottatt både BBC-Prisen BBC Sound Of 2018 samt to GAFFA-Priser i Norge, noe som vitner om hennes suksess i Norden og på internasjonalt plan.

ANNONCE