Nyhet

Konsertarrangør bruker Listhaug i promoteringen

GAFFA.no - alt om musikk.

Når Facebook «knebler ytringsfriheten» ved ikke å la konsertarrangøren promotere den kommende konserten med duoen KUUK på Facebook, må man finne andre metoder.

Det nyoppstartete bookingselskapet KAOS Live i Tromsø, som har booket konserten til KUUK i Tromsø førstkommende torsdag, fikk ikke lov til å promotere arrangementet på Facebook.

LES OGSÅ: To norske til RBMA.


— Jeg får ikke promotert konserten med Facebooks annonseverktøy på grunn av navnet (KUUK) og at videoen inneholder scener med alkohol. Det er jo utrolig teit. Hele grunnen til at jeg starta med å arrangere konserter var for å hjelpe venuer med promotering av konserter. Men men, da må jeg bare promotere via min personlige Facebook-konto, da, forteller Isak Harbitz, som jobber med booking og promo for KAOS.

Se innlegget nedenfor.

Artikkelen fortsetter under Facebook-posten.

KAOS Live booker konserter for lokale artister, og de arrangerer også konserter i samarbeid med flere lokale konsertsteder. På vårprogrammet har de blant annet The Good The Bad & The Zugly, Hvitmalt Gjerde og Myra.


— Gleder oss vilt


— Man er jo avhengig av annonser og promotering om man skal få spredt budskapet om konsert, spesielt i Tromsø som er en svært aktiv kulturby med flere konserter og arrangementer ukentlig. KAOS Live og Bastard Bar har lenge prøvd å booke KUUK, og når datoen endelig klaffet, vil vi jo fylle huset. De har mange fans i Tromsø, og vi gleder oss vilt til konsert på torsdag, sier Harbitz.

Han forteller også at Bastard Bar har dette problemet på deres annonser, siden de heter Bastard.

LES OGSÅ: Ny festival med store navn på plakaten.


Da GAFFA anbefalte KUUKs konsert på klubbdagen på Øyafestivalen i fjor, skrev vi for øvrig blant annet at vi hadde blitt «personlig frelst» under en tidligere konsert med duoen og at de spiller opp til «hard og kompromissløs hiphop som etterlater deg dehydrert og lykkelig.» Verdt å få med seg, med andre ord.

KUUK spiller på Bastard Bar i Tromsø førstkommende torsdag klokken 22.30.

ANNONCE