Nyhet

Norgesaktuelle Eminem viste muskler på Coachella

GAFFA.no - alt om musikk.

Helgen har stått i Coachellas tegn. Vi har samlet noen uttalelser, videoer og info om Eminems opptreden. Slik kan vi se litt nærmere hva vi har i vente når rap-stjernen gjester endagsfestivalen Oslo Sommertid i slutten av juni.

Eminem hadde med seg flere gjester på Coachella, ingen ringere enn Dr. Dre og 50 Cent dukket opp på scenen i natt. Bebe Rexha var også en del av Eminems opptreden, melder flere amerikanske medier.

LES OGSÅ: YG til Norge.

Spesielt Dr. Dres gjesteopptreden kunne by på flere deilige throwbacks med låter som California Love og Forget About Dre.


Artikkelen fortsetter under Instagram-videoen.

Flere av konsertene på Coachella ble sendt direkte via YouTube i helgen, men ikke Eminem sin opptreden. Mest sannsynlig fordi han skal videre på turné med showet sitt. 50 Cent skal dog ha opptrådt med Patiently Waiting sammen med Eminem, og fulgt opp med I Get Money og In Da Club.

LES OGSÅ: Hiphop-stjernen vil samarbeide med Morrissey.


Eminem hadde også en egen popup-butikk under navnet (selvfølgelig), «Mom's Spaghetti». Det skjer som en forlengelse av at han i fjor åpnet en restaurant ved samme navn i Detroit.

Og ja, menyen der består blant annet av spaghetti, kjøttboller, mozarella og hvitløksbrød.

Artikkelen fortsetter under bildet.


Hvorvidt vi kan vente oss gjesteopptredener og egen spaghettibod på Oslo Sommertid gjenstår å se, men vi krysser selvfølgelig fingrene for det!


ANNONCE