Nyhet

Broen signerer med det kredible plateselskapet Bella Union – og slipper ny singel

Bandet bekreftes også til sommerens Øyafestivalen.

Broen har høstet mye god kritikk de siste årene, både her i Norge og i utlandet. Både The Guardian, Consequence of Sound og Q Magazine har omfavnet bandet, og her i GAFFA har vi tidligere omtalt dem som Norges mest interessante band.

Nå signerer bandet med legendariske Bella Union, som fra før huser band som Father John Misty, Beach House og The Flaming Lips, og med det norske plateselskapet Su Tissue Records.

— Vi signerte kontrakten under turneen med BigBang. Vi var backstage i Halden, hvor vi ikke fikk ha øl backstage , så vi hadde fått smuglet oss til noen øl slik at vi kunne skåle. Det var rørende. Vi tok et bilde for å huske det, men tror det er Hans som har det. Uansett, vi digger Bella Union og bandene som gis ut der, og det er en ære å være en del av rosteren deres, sier de i en kommentar til GAFFA. 

Samtidig som at dette annonseres, annonseres bandet også til Øyafestivalen, og de slipper en ny singel. Låten har fått den fiffige tittelen <3 og er ifølge bandet en samtale mellom “jeg-et og meg-et” – den handler om å se på seg selv som en venn og ikke en fiende. 


— Det høres veldig klisjé og corny ut, men det å prate med seg selv og gi seg selv en klem og litt støtte, og å la seg bli elsket, er ekstremt nødvendig i en tid full av distraksjoner og konstant "sosialt" liv. Det å se på ting du sliter med fra et objektivt perspektiv, og prøve å jobbe deg gjennom det, i stedet for å undertrykke det, å bli kvitt angsten som trykker i brystet og å bli kjent med seg selv på ordentlig. Å begynne å se på verden gjennom klare øyne som ikke bare er vendt innover. Å slutte å dvele ved ting og heller leve i nuet.

Hør singelen her:


Broen spiller på by:Larm denne uka og ble akkurat bekreftet til Øya Nights i England i slutten av måneden og til sommerens utgave av Øyafestivalen.

ANNONCE