Nyhet

Karpe ble overrasket

GAFFA.no - alt om musikk.

Duoen trodde de skulle på julebord hos managementselskapet sitt. I stedet vanket det en gjev pris utdelt av TONO.

Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel ble tildelt Edvard-prisen for tekstene til albumprosjektet Heisann Montebello, og vant foran sine mednominerte kolleger Frida Ånnevik for Her Bor og Ole Paus for Ubudne Gjester.

LES OGSÅ: Publikumsfavoritter tilbake til Norge.


Edvard-prisen deles ut «til kolleger som har laget musikkverk og tekster til musikk av særdeles høy kunstnerisk kvalitet», heter det i pressemeldingen fra TONO.

Provoserer, refser og irriterer

Om tekstene som Karpe-gutta står bak, skriver juryen: «De provoserer, refser og irriterer, samtidig som de innehar en utrolig lekenhet med ord og setninger. De har en enorm teft for fonetikk, groove, sound, og alt som må «virke» i et populærmusikalsk univers. Resultatet er en moderne, musikalsk poesi, som både har høyverdige kvaliteter isolert sett, og som står i en arv fra poeter som Jan Erik Vold, men som også treffer 5-åringer».


Magdi og Chirag fikk overrakt sin pris av TONOs kommunikasjonssjef Willy Martinsen på julebordet til Little Big Sister, omgitt av sine nærmeste samarbeidspartnere og venner.

LES OGSÅ: Stjernene som sluknet i 2017.

Prisen består av et trofé av Bruno Oldani og 50.000 kroner.


(©NTB)

ANNONCE