Nyhet

Spellemann-vinneren klar med ny singel og musikkvideo

Den nye singelen «Flyge Fra» har fått en rørende musikkvideo - med et viktig budskap.

Frida Ånnevik slipper nytt album til høsten.

Tidligere i år stakk Frida Ånnevik (bildet) av med Spellemannprisen i vise-kategorien. Det var for fjorårets kritikerroste album Her Bor artisten ble belønnet med den gjeve prisen.

LES OGSÅ: Highasakite samarbeider med stjerneprodusenter på ny singel.


I dag slipper hun den nye singelen Flyge Fra, som er en forsmak på hennes kommende album som er ventet til høsten. Låta ble opprinnelig skrevet som en del av bestillingsverket «LEN DEM IKKE UT» til Prøysenjubileet i 2014, men har nå fått plass på den nye plata.

Artikkelen fortsetter under videoen.


— Dette er min hyllest til hvor stor kraft det er i folk: At vi som havner i en anna kategori enn det som normen må opparbeide oss sjøltillit til å la være å flyge fra alt det en er, prøve å stå i det så lenge at det som er ubehagelig ved det går over. For så å oppdage at det er mindre slitsomt å være den man er enn å prøve å flyge fra det, sier Ånnevik selv om låta og videoen.

LES OGSÅ: Vinnerne av Spellemannprisen.

Ifølge plateselskapet til Ånnevik har JCDecaux vist stor begeistring for musikkvideoen og budskapet til Flyge Fra. Utdrag fra videoen vil dermed vises på selskapets digitale reklameskjermer på Oslo S, Nationaltheatret og 51 kjøpesentre over hele landet ut uken.


ANNONCE