Nyhet

New Order er klare for Øyafestivalen

Det blir Manchester-stemning i Tøyenparken denne sommeren.

New Order (bildet) er bekreftet til sommerens utgave av Øyafestivalen. Det legendariske britiske bandet oppsto i asken etter Joy Division tidlig på 80-tallet og er spesielt kjent for store hits som Bizarre Love Triangle, Ceremony og Blue Monday - for øvrig den mestselgende tolvtommeren i historien.

I fjor slapp bandet det nye albumet Music Complete som høstet fire stjerner fra vår GAFFAs anmelder Per Henrik Arnesen:

— Når Singularity strømmer ut av høytalerne er det New Order som man kjenner dem. Med kjappe synthrytmer, kald electro-pop og tight bassgang. Dette er starten på en herlig rekke med melodier som låter akkurat slik New Order skal gjøre. Det er electronica, det er looper og kald techno, det er hard jobbing på bassen, det er funk, alt med Bernard Sumners vokal akkurat passe avslappende på toppen, skrev han blant annet i anmeldelsen sin.


Les resten av anmeldelsen her.

Når Bernard Sumner & Co opptrer på Øyafestivalen fredag 12. august blir det deres første konsert i Oslo siden 1981(!). Før jul ble bandet også meldt klare til Roskilde Festival i Danmark, men konserten i Tøyenparken blir den eneste muligheten til å se New Order live i Norge denne sommeren.

Øyafestivalen arrangeres 9. - 13. august med blant andre PJ Harvey, Kvelertak, Foals, CHVRCHES, Jamie XX, Ane Brun og M83 på plakaten.


Billetter til festivalen kan kjøpes via GAFFA LIVE.

Mer informasjon om Øyafestivalen 2016 finner du i GAFFAs Festivalguide.


ANNONCE