Nyhet

Berlin-legende til Norge i mai

Siden 2006 har han vært et fast innslag på Berghain. Om noen måneder spiller han opp til fest på vestlandet.

Ben Klock (bildet) er et navn som klinger kjent for de fleste elektronika-interesserte. Berlineren er DJ, produsent og plateselskapseier, og har i tillegg vært fast resident ved Berghain siden klubben åpnet i 2006.

Gjennom Ostgut Ton og sitt eget plateselskap Klockworks har Klock opparbeidet seg et fantastisk rykte, og gjort remikser for blant andre Depeche Mode, Martyn og Kerri Chandler. Hans lett gjenkjennelige lydbilde kan karakteriseres som melodiøs techno med dyp, hypnotisk og 'groovy' bass og rytmer.

Ben Klock har sjeldent en eneste ledig dato i kalenderen sin gjennom et år, da han spiller de største festivalene rundt omkring i verden og de mest populære klubbene. Derfor er det ekstra stor prestisje å få Klock til lille Stavanger. Dette er en booking som det er blitt jobbet med i langt over ett år, og endelig skjer det! Fredag 13. mai står et av verdens fremste navn innen elektronisk undergrunnsmusikk i Maskinhallen, skriver musikkansvarlig ved Tou Scene i Stavanger Espen Yung Svendsen i en pressemelding i dag.


Oppvarming denne kvelden blir Thomas Urv, og opptredenen blir dessuten den eneste Ben Klock gjør i Norge i år.

Konserten er en del av Electro Motives - et underkonsept av Tou Scene. I fjor presenterte konseptet navn som Lindstrøm, Jennifer Cardini, André Bratten, Christian Tilt og Thomas Urv på forskjellige klubber både på Tou Scene og i Stavanger Konserthus.

Billettsalget til konserten med Ben Klock starter i morgen klokken 09:00.

ANNONCE