Nyhet

Er rockens mest sexy albue kåret?

En kroppsdel som stort sett blir oversett i diverse kåringer har nå fått sin egen hyllest... Eller er det bare en genial måte å skaffe oppmerksomhet rundt sitt eget obskure band? Døm selv.

Rockens mest sexy albue er endelig kåret. Albumaktuelle Elbow nådde dessverre ikke opp i konkurransen, da seieren visstnok gikk til Jason Narducy, frontmann i det nokså ukjente indierockbandet Split Single.

I videoen som skal promotere bandets debutalbum, Fragmented World, med slippdato 1. april, dukker både Hüsker Düs Bob Mould, 'Portlandia'-komiker Fred Armisen og Foo Fighters' Dave Grohl opp for å snakke om albuen til Narducy.

Til og med den kjente rockefotografen Paul Natkin setter seg ned for å sammenligne Narducys albue med andre "rocka albuer", som Pete Townshend, Iggy Pop og Willie Nelson.


Jason Narducy har tidligere spilt med Bob Mould, Superchunck og Robert Pollard. På den kommende skiven til Split Single bidrar blant annet Spoons Britt Daniel og Superchunck-trommis Jon Wurster, melder Rolling Stone.

Se den oppfinnsomme videoen her:


ANNONCE