Nyhet

Ny video fra Superfamily

Da Superfamily skulle spille inn videoen til «Pay The Price», møtte de uforutsette vanskeligheter, i følge bandets medlemmer. Sjekk ut musikkvideoen her!

Det har gått en stund siden sist man hørte noe fra Moss-septetten Superfamily. Bandet albumdebuterte i 2005 med «Back in Paris», som blant annet inneholdt hits som «Taxi Dancing». Bandet gjorde i de neste årene seg bemerket ved hjelp av sin dansbare pop og Steven Wilsons karakteristiske vokal, blant annet ble låten «The Radio Has Expressed Concerns About What You Did Last Night» den mest spilte norske radiolåten i 2007. For drøyt tre år siden slapp de albumet «Guns Tonight», men siden den gang har det vært mer eller mindre stille rundt bandet.

Helt stille ble det riktignok ikke da bandet skulle spille inn videoen til «Pay The Price». I videoen spiller tre av medlemmene i bandet bankranere, noe som naturligvis medførte en del finlandshettebruk. At trioen lusket rundt i maskert tilstand gikk ikke upåaktet hen.

– Det viste seg at det var litt kronglete og ganske problematisk å fly rundt med finlandshette utenfor Norges Bank og statsministerens kontor uten å informere om dette på forhånd. Så det dukket plutselig opp tre-fire politibiler med væpna politimenn. De var de virkelig store karene. Det så ut som at jobben deres besto av å være på treningssenteret helt til de fikk en viktig samtale - for eksempel at noen prøvde å rane Norges bank, fortalte vokalist Steven Wilson til Dagbladet.


Siden 2009 har bandet brutt med sitt tidligere plateselskap, Propeller, og startet for seg selv med foretaket Das Kirurg. Deres kommende album kommer etter sigende i løpet av 2013, og høsten skal brukes til å slippe singler fra det kommende albumet.

Sjekk ut videoen til «Pay The Price» under:


SuperFamily - Pay the price from Eirik Evjen on Vimeo.

ANNONCE