Den tidligere Kaizers Orchestra-vokalisten Janove Ottesen annonserer ny turné og singelslipp

Den tidligere Kaizers Orchestra-vokalisten Janove Ottesen annonserer ny turné og singelslipp

Janove Ottesen (bildet) slapp sin første solosingel etter at Kaizers Orchestra la inn årene i forbindelse med Spellemannprisen i vinter. Regnbuen Treffer Oss Ikke Lenger ble fulgt opp med Verden Går Til Helvete, Tralala, og fredag denne uka slippes både den tredje singelen Marlene og den fjerde singelen Aldri La De Tru De Er Bedre Enn Deg.

Nå er det klart at sangeren legger ut på miniturné til vinteren med konserter i fire norske byer.

Turnédatoene følger her:

17.03.2017 Folken, Stavanger
18.03.2017 Røkeriet, Bergen
24.03.2017 Rockefeller, Oslo
25.03.2017 Byscenen, Trondheim

Det blir ikke en ren soloturné, for med seg har Janove en rekke musikere fra øverste hylle i norsk sammenheng. Bandet består av Børge Fjordheim på trommer (Morten Abel, Cloroform, Sivert Høyem), Mattias Hellberg på gitar (Håkan Helstrøm, Soundtrack Of Our Lives), Micke Lohse på piano og orgler (Atomic Swing, Stefan Sundstrøm) og Gulleiv Wee på bass (The September When).

— De er alle gamle venner eller kollegaer som hver og en er helt fantastiske mennesker, musikere og artister. Jeg er 41 år og faktisk yngstemann i dette bandet. Det syns jeg er en taktisk genistrek. I garderoben er jeg han unge lovende som fortsatt er up & coming, uttaler Janove i en pressemelding.

GAFFA møtte den tidligere vokalisten i Kaizers Orchestra etter utgivelsen av førstesingelen Regnbuen Treffer Oss Ikke Lenger. Les vårt intervju med Janove Ottesen her.

Mens vi venter på de to nye låtene som slippes på fredag kan vi ta et gjensyn med musikkvideoen til singelen som ble sluppet i vinter:


Nyheter, artikler og anmeldelser fra GAFFA