Skulle spilt to konserter i Trondheim i juli:

Rammstein avlyser hele 2020-turneen

Till Lindemann er vokalist og frontfigur i Rammstein. Her på scenen i København.
Rammstein avlyser i praksis alle planlagte datoer på sin forestående turné, som skulle tatt dem til Granåsen i Trondheim og to konserter i juli.

På hjemmesiden skriver det tyske bandet fredag at på grunn av lokale restriksjoner på grunn av Covid-19 som rammer nærmest alle de planlagte datoene, så kan ikke stadionturneen i 2020 finne sted.

– Vi er i ferd med å sjekke om det er mulig å finne nye datoer, skriver Rammstein, og sier alle billetter forblir gyldige til nærmere beskjed.

Det betyr ifølge TT at man foreløpig ikke refunderer kjøpte billetter. Bandet skulle også spilt på Ullevi i sommer.

– På grunn av de nye nasjonale restriksjonene angående folkesamlinger, vil det dessverre ikke være mulig å kunne gjennomføre konserten med Rammstein som planlagt. Vi jobber på spreng med å få alle detaljer på plass og oppdatert informasjon kommer veldig snart. Alle som allerede har kjøpt billett vil også få informasjon sendt direkte på mail, heter det på Eventims side om Rammstein-konsertene i Trondheim.

Foto:Morten Rygaard | GAFFA
Rammstein har med seg et gigantisk apparat når de reiser på turné. Her fra Parken i København 2019.

Konsertene på Granåsen-arenaen skulle gått av stabelen 26. og 27. juli. Det ble ekstrakonsert etter at arrangør All Things Live solgte 35.000 billetter på en time før jul i fjor.

Les mer: Rammstein med ekstrakonsert i Trondheim.

(©NTB)