Future til Norge

Future (til høyre) på scenen med Ty Dolla $ign under festivalen Coachella i 2017.
Den amerikanske artisten er annonsert til Stavernfestivalen til sommeren.

Det bekrefter festivalen i en pressemelding i dag.

Future er hovednavn når verdens største hiphop-festival Rolling Loud kommer til Europa, og nå er det klart at han også blir å se i Norge til sommeren.

Den amerikanske artisten er klar for Stavernfestivalen i juli.

– Dette er en artist vi har vært interessert i lenge og som vi vet at festivalpublikummet setter pris på. Vi er selvfølgelig svært glade for å kunne legge til Future på årets lineup, som vi mener er blant de aller sterkeste i Stavernfestivalens historie, sier Roger Albin i Stavernfestivalen.

Nayvadius DeMun Wilburn, som han egentlig heter, står bak store hitlåter som «Mask Off» og «Low Life» og har også samarbeidet med store hiphop-ikoner som ASAP Rocky, Drake og Travis Scott.

I tillegg til Future, er Postgirobygget, Arif og Meduza alle klare for sommerens festival.

– Vi ser konturene av en veldig spennende og tidsriktig lineup. Og vi har selvfølgelig mer spennende på gang, sier Albin.

LES OGSÅ: Roskilde er utsolgt for festivalpass.

Festivalen samler årlig rundt 75.000 festivaldeltagere på Larvik Golf Arena. Tidligere har de tatt imot store internasjonale navn som Ed Sheeran, Elton John, Post Malone, Travis Scott, Neil Young, Sting, Bob Dylan, David Guetta, Pharrell Williams og Swedish House Mafia.

Stavernfestivalen 2020 arrangeres i dagene 9. til 11.  juli.

Fikk du med deg denne?