Dette ble årets Oscar-«snakkis»

På Oscar-gallaen søndag tro Eminem til med «Lose Yourself» fra filmen «8 Mile», som han tilbake i 2003 vant Oscar for beste originallåt for.
Overraskende og dels latterliggjort som det var, så blir Eminems overraskende fremføring av 2003-låten «Lose Yourself» stående som det mest omtalte Oscar-øyeblikket i sosiale medier.

Det viser data fra Facebook, melder Billboard.

Eminems opptreden avrundet et segment viet filmmusikk, og skapte mer buzz enn både Joaquin Phoenix’ takketale for å ha fått Oscar for «Joker»-innsatsen og at sørkoreanske «Parasite» vant beste film-kategorien.

Brad Pitts seier i birollekategorien kom på fjerdeplass, mens et annet øyeblikk som fikk folks fingre i gang på tastaturet var Janelle Monáes åpningsnummer.

LES OGSÅ: Fansen raser etter Oscar-tabbe.

Det åpnet med en hyllest til amerikanernes kjære barne-TV-programleder Fred Rogers, skildret i fjorårsfilmen «A Beautiful Day in the Neighborhood» med Tom Hanks – birollenominert til Oscar for innsatsen.

Foto:Chris Pizzello | AP Photo | NTB Scanpix
Den sørkoreanske filmen «Parasite» vant hele fire priser under den 92. utgaven av Oscar-utdelingen søndag. Fra venstre er Kang-Ho Song og Kwak Sin-ae.

Men senere gikk Monáes opptreden over til å gi et nikk til flere nominerte filmer, så vel som til å hylle alle kvinnelige filmskapere som ikke var nominert i år.

Fikk du med deg denne?

(©NTB)