Sigrid er klar for sin største konsert i Norge så langt i karrieren

Sigrid på Øyafestivalens hovedscene Amfiet.
Den norske artisten skal spille før Taylor Swift under Oslo Sommertid i juni.

Det bekrefter arrangørselskapet All Things Live i dag.

Veronica Maggio er allerede annonsert, og nå er det altså klart at Sigrid også blir å se på scenen som oppvarmer til den amerikanske artisten denne kvelden. Hun vil da opptre for sitt største publikum på norsk jord så langt i karrieren.

– Det blir kjempekult å få dele scene med en artist jeg har hørt på siden ungdomsskolen. Dette blir så sinnssvakt gøy!

LES OGSÅ: Komplett program til by:Larm annonsert.

Sigrid har gjort seg bemerket både i inn- og utland de siste årene, og Taylor Swift er blant dem som har latt seg imponere. Da den amerikanske artisten i desember 2019 ble kåret til tiårets største kvinnelige artist under Billboards «Woman of the Decade Award», trakk hun frem nettopp Sigrid som en av de nye spennende kvinnelige artistene hun mener går sine egne veier og som verden ville komme til å høre mer fra.

– En bedre attest er det vanskelig å få. Jeg er utrolig stolt over at vi har klart å samle disse fantastiske artistene på Oslo Sommertid. Jeg tror dette kommer til å bli en konsert for historiebøkene, sier Peer Osmundsvaag i All Things Live.

Foto:Helge Brekke
Sigrid mottok GAFFA-Prisen for Årets Norske Hit 2018.

Hektiske år

Det har vært noen innholdsrike år for Sigrid. 2018 startet med at hun gikk rett til topps på britiske BBCs gjeve kåring «Sound of 2018», som artister som 50 Cent, Adele, Ellie Goulding, Frank Ocean og Sam Smith har gjort før henne.

I fjor kom debutalbumet hennes, som blant annet førte til at hun som første norske kvinnelige artist gikk høyt på den britiske albumlisten. Ellers har hun vunnet flere GAFFA-priser, vunnet Spellemann-pris og spilt på store festivaler som Glastonbury, Reading, Roskilde, Øyafestivalen, Coachella  –  for å nevne noe.

Oslo Sommertid med Sigrid, Veronica Maggio og Taylor Swift arrangeres 26 . juni. Konserten vil finne sted på Voldsløkka i Oslo, og det er ventet en publikumskapasitet på 55.000 mennesker, slik tilfellet var da Eminem besøkte arenaen i 2018.

Fikk du med deg denne?