Komplett program til by:Larm annonsert

Stemningsbilde fra bransjefestivalen by:Larm.
En drøy måned før avspark er artistprogrammet til den norske bransjefestivalen klart.

I dag kan by:Larm presentere komplett artistprogram for 2020-versjonen av festivalen. Alle artister er plassert på dag, med tid og sted, og i tillegg slipper de 15 nye artister.

Det er flere kjente og sterke navn som er lagt til plakaten i dag, som norske boy pablo, Safario og Dangerface. Ellers finner vi også britiske, svenske og danske navn på listen over nye artister.

– Med dagens slipp legger vi krona på verket for den 23. utgaven av by:Larm, og som programmet for øvrig er disse femten artistene en sum av hva by:Larm skal handle om: en bred palett med sjangre, uttrykk, nasjonaliteter, aldre og kjønn. Det eneste alle har til felles er at det låter fett, det låter friskt, og det viser veien framover for musikken, sier, festivalens pressesjef, Erik J. Egenes, i en kommentar til GAFFA.

LES OGSÅ: Bright Eyes annonserer sine første konserter på ni år.

– Enten du er en sucker for hard undergrunn og mørke klubbscener, eller jakter sultent på den neste popkometen, har by:Larm 2020 dekka behovet ditt, legger han til.

I tillegg til de tre nevnte, inkluderer dagens slipp følgende navn, som i presseskrivet omtales som «en dose gull i alle farger og fasonger»:

Bella Boo (SE), caroline (UK), Dangerface, Fouli (DK), KITE (SE), Konvent (DK), Lara Palmer, PATINA (DK), Phlake (DK), Safario, Suspekt (DK), SYNK, The New Death Cult og Velvet Volume (DK).

by:Larm 2020 går av stabelen 27. til 29. februar. Fra før er navn som Charlotte Dos Santos, Juno, Lüt, Okay Kaya, Cashmere Cat, Spurv, Isah, Kamara og Jakob Ogawa bekreftet.

Fikk du med deg denne?