Morrissey med fire konserter i mars

Morrissey fotografert i Göteborg under en konsert i 2014.
Morrissey er albumklar 20. mars – og opplyser nå at han skal gjøre fire konserter samme måned.

To av konsertene blir i Storbritannia, i Leeds 6. mars og på Wembley i London 14. mars. De andre to konsertene blir i Paris og Köln i dagene imellom, melder NME.

Soloplaten «I Am Not A Dog On A Chain» er produsert av Joe Chicarelli, som også har jobbet med Beck, The Strokes og The Killers, som kaller den kommende utgivelsen for Morrisseys «modigste og mest eventyrlystne hittil».

LES OGSÅ: Kongelig låtvalg vekker oppsikt.

– Han har skjøvet på grensene nok en gang – både musikalsk og tekstmessig. Og på nytt bevist at som låtskriver og sanger, er han i sin egen kategori. Sannheten er at ingen andre kan være Morrissey annet enn … Morrissey!

Den tidligere The Smiths-vokalisten slapp løs singelen «Bobby Don’t You Think They Know?» tidligere i januar. Det er en duett med Motown-artisten og Grammy-vinneren Thelma Houston (73).

Siden Morrissey er evig kontroversiell og blant annet beskyldt for rasisme , ba Pitchfork hans nye, afrikansk-amerikanske duettpartner (73) om en uttalelse.

– Jeg tror ikke at Morrissey er rasistisk, het det fra Thelma Houston, som har kjent til musikken hans en stund og selv har spilt inn hans «Suedehead».

Fikk du med deg denne?

(©NTB)