Superstjernen skal være ferdig med nytt album

Kendrick Lamar.
Ifølge tidligere Billboard-redaktør går Kendrick Lamars neste album i en mer rocka retning.

Kendrick Lamar skal være tett på å bli ferdig med sitt nye – og denne gang mer rockinspirerte – album.

Ryktene kommer fra en den tidligere redaktøren for musikkbransjemagasinet Billboard, Bill Werde, som ifølge NME har delt en melding på Twitter hvor han skriver at han har hørt fra flere av sine venner at albumet er ferdig innspilt.

LES OGSÅ: Spike Lee blir historisk.

Werde kunne i samme tweet avsløre at albumet trekker på et mer rockinspirert lydbilde.

Werdes Twitter-melding fikk ikke overraskende stor oppmerksomhet mot seg, noe som førte til at han i en senere melding sørget for å fastslå: «(….) kun fordi innspillingene er nådd et punk hvor folk tror det muligens er ferdig – så rykker album hele tiden frem og tilbake i studioet på dette tidspunkt – og en av million forskjellige grunner».

Ryktene om hva som går hen og blir Lamars femte studioalbum har svermet siden starten av 2019. Særlig mange mente det var noe nytt på vei da rapperen kort tid før årsskiftet annonserte en rekke sommerkonserter i Europa, blant annet en opptreden på Oslo Sommertid.

LES OGSÅ: Kan gjøre uventet «Star Wars»-comeback.

Selv om han ikke har gitt ut et nytt album på snart tre år har Lamar både co-produsert og vært med på å skrive soundtracket til «Black Panther» i 2018. Han siste studioalbum er det særdeles kritikerroste «DAMN.» fra 2017.

Fikk du med deg denne?