— Han er den ene personen som kan få dette til å skje

Fansen må plage ham til han skjønner det, er Steven Adlers oppfordring.

For et par uker siden begynte Guns N’ Roses å tease fans med store plakater rundt omkring i London, i tillegg til en nettside som inneholdt en nedtelling. Mange begynte å spekulere i om de kom til å annonsere en reunion og jubileumsturné med trommeslager Steven Adler og gitaristen Izzy Stradlin, men de avslørte senere detaljene rundt en større nyutgivelse av 1987-klassikeren.

LES OGSÅ: Derfor fjerner Guns N’ Roses den omstridte låten.

I et intervju med «Hot Breakfast radio» ble trommeslager Steven Adler spurt om ryktene rundt en eventuell gjenforening. Ifølge NME sa han blant annet følgende:

— Det er ingen rykter. Alt jeg kan si er hallo til Fernando. Hei, Fernando, hvordan har du det? Det er Axl [Rose] sin manager.

Artikkelen fortsetter under videoen.

— Han er den ene personen som kan få dette til å skje. Alle må gå på Fernando, Axls managers nettside, og plage ham til han skjønner det og får bandet sammen igjen det. Nettsiden er FernandoAxlsManager.com.

LES OGSÅ: Programmet til årets Musikkfest Oslo er klart.

— Jeg kommer til å få en melding i morgen: «Hva i helvete er galt med deg?» Jeg elsker deg, Fernando, gratulerer med babyen.

Videre kan NME melde at Fernando Lebeis returnerte til Twitter i dag (15. mai), etter ett år borte fra det sosiale mediet. Om det er på grunn av Adlers utsagn, er usikkert.

Til Norge i juli

Reutgivelsen av Appetite For Destruction kommer 29. juni. Utgivelsen vil bli tilgjengelig i en rekke nye formater, og den vil bestå av 73 låter, hvor 49 av dem ikke er gitt ut tidligere. Debutplaten inneholder megahits som Welcome To The JungleIt’s So EasyParadise City samt Sweet Child O’Mine.

LES OGSÅ: Derfor er filmmusikken til «Deadpool 2» historisk.

Guns N’ Roses kan oppleves med de tre originale medlemmene Axl Rose, Slash og Duff McKagan i besetningen 19. juli, når bandet gjester Valle Hovin i Oslo.