EKSKLUSIVT: Live-opptreden på GAFFA-kontoret

To debutanter sørger for en deilig live-opptreden på kontoret.

På en sluddete og ganske guffen dag får vi besøk av singelaktuelle NEDJA og Kiplemore (bildet). To nykommere som har kombinert kreative krefter på låten Comfort Zone som de i disse dager er aktuelle med.

En låt med minimalistisk elektronisk produksjon og en sjelfull vokal som passer rett inn i soul- og r&b-renessansen innen norsk musikk.

LES OGSÅ: Lil Xan klar for sin første konsert her til lands.

NEDJA er det nye prosjektet til Nedja Bouzaida, som tidligere var vokalist i Pikekyss. Hun har en stemmeprakt som vekker assosiasjoner til Lianne La Havas og Kali Uchis, og sammen med produsent og artist Kiplemore leverer de en låt som befinner seg i et r&b-, hiphop- og elektronika-landskap.

Se LIVE-SESSION her:

Kiplemore har med bare tre utgivelser vist seg som en allsidig produsent og artist. Kun 19 år har Marcus Ottesen rukket å definere seg som en som ikke er redd for å jobbe på tvers av sjangre.

— Det er viktig for meg å kombinere ulike sjangre, som jeg selv hører på i det daglige; musikken min er inspirert av sjangre som elektronika, hiphop, r&b, pop og mange flere, sier Kiplemore til GAFFA.

LES OGSÅ: Stort intervju med Lady Gaga.

Se fotoshoot fra intimkonserten nedenfor. Alle bilder er tatt av Helge Brekke / adhb.no.

LES OGSÅ: Migos til norsk festival.