One Direction-stjerna med klubbkonsert i Norge

Dette blir Niall Horans første solokonsert i Norge.

Niall Horan fra One Direction slapp nylig singelen Too Much To Ask, den første låten han begynte å skrive på da han startet prosessen med debutalbumet for ett år siden. Låten er skrevet i samarbeid med Jamie Scott og produsert av Greg Kurstin, som også produserte My Town.

I dag kommer nok en gladnyhet til fansen, ettersom det for bare noen minutter siden ble annonsert at Horan kommer til Norge i 2018.

LES OGSÅ: De to norske stjernene samarbeider.

Tirsdag 24. april gjester superstjernen relativt intime Sentrum Scene i Oslo – en konsert hvor det sannsynligvis blir rift om billettene.

Artikkelen fortsetter under videoen.

For tiden er Niall Horan ute en turné som heter Flicker Sessions 2017 Tour. Han spilte nylig i Stockholm for et utsolgt Annexet i Globen.

Har solgt 70 millioner album

Horan har solgt over 70 millioner album med One Direction. Som soloartist slapp han låtene This Town og Slow Hands som har solgt til platina i flere land. Sistnevnte singel nådde førsteplassen på listene i 44 land. Hittil i år har han mottatt priser som People’s Choice, Teen Choice, Radio Disney Music og iHeartRadio MMVA Awards.

LES OGSÅ: Britisk musikkpresse lovpriser norsk 16-åring.

Med som oppvarmer på den kommende turnéen er Julia Michaels. Den amerikanske låtskriveren har slått gjennom med et brak med superhiten Issues – og blir også å se på Sentrum Scene neste år.

Billettsalget til konserten starter fredag 13. oktober klokken 09:00 – via Ticketmaster.