Gjenforent på scenen etter 16 år

Forholdet mellom Gene Simmons og Kiss’ originale gitarist Ace Frehley har vært kjølig de siste årene – men i natt sto de sammen på scenen igjen for første gang siden 2001.

Det skriver Rolling Stone, som også kan melde at anledningen for den overraskende og tilsynelatende hjertelige gjenforeningen var en veldedighetskonsert i Minnesota i regi av The Children Matter til inntekt for ofrene etter orkanen Harvey.

LES OGSÅ: Mer enn en hemmelig hjemmefest.

«He still looks great, goddamn it, doesn’t he?», introduserte Simmons Ace Frehley før de spilte seg gjennom klassiske Kiss-låter fra 70-tallet.

Artikkelen fortsetter under videoen.

I et intervju med avisen StarTribune fortalte Frehley at det var hans idé å spille med Simmons igjen.

— Jeg spilte nettopp fire konserter på østkysten, og så på kalenderen min at jeg hadde fri i dag. Jeg måtte uansett tilbake til San Diego hvor jeg bor, så jeg fant ut at jeg kunne stoppe innom her. Jeg ringte Gene, og han var virkelig gira på at jeg skulle være involvert. Det er så enkelt som det.

LES OGSÅ: Rockegigantene legger ut på felles turné.

Det er godt å se at gamle stridsøkser stadig kan begraves. I tillegg til de to originale Kiss-medlemmene var også Don Felder og Cheap Trick på scenen under konserten.