Klar med «kulturell barnevogn»

Den nye konsertserien i Asker Kulturhus er spesielt tilpasset småbarnsforeldre.

Konsertserien har fått navnet «Den Kulturelle Barnevogna», og er tiltenkt de som er hjemme med barn på dagtid. I en pressemelding sier arrangørene at selvekonsertopplevelsen er for de voksne, men er spesielt tilrettelagt med god plass og tilpasset lydnivå. Kun foreldre og barnepassere med babyer eller småbarn kan kjøpe billett.

Artistene som er bekreftet til programmet så langt er Darling West (bildet), Knut Anders Sørum og Einar Stokke Fadnes fra Jim Stärk.

LES OGSÅ: Vil starte ny festival – uten menn.

— Ideen bak denne konsertserien er å kunne tilby ett godt og profesjonelt kulturtilbud og en møteplass til de voksne som er hjemme med sine småbarn på dagtid av forskjellige årsaker. Det er et begrenset utvalg aktiviteter, spesielt innen kultur, som er tilstrekkelig tilrettelagt akkurat denne målgruppen, sier programansvarlig Frode Bjørnstad i en kommentar til GAFFA.

Artikkelen fortsetter under videoen.

— Viktig å presisere at dette ikke er barnekonserter, men er en kulturopplevelse for de voksne. Det er også viktig for oss å holde prisnivået på et såpass lavt nivå at dette føles inkluderende for alle som kan være interessert, fortsetter han.

Fredag 13. oktober klokken 12:00 spiller Darling West i Asker Kulturhus, før Knut Anders Sørum og Einar Stokke Fadnes står for tur onsdag 18. oktober og fredag 22. desember.

LES OGSÅ: Ny vinkling på ABBA.

— Høstens konserter blir jo på mange måter et slags pilotprosjekt, men målet på sikt er jo at dette blir etablert som et fast innslag i vårt ordinære program. Vi er spesielt stolte av å kunne starte denne serien med ett bunnsolid program med fantastiske artister, avslutter Bjørnstad.

Billettene til konsertene er i salg via nettsidene til Asker Kulturhus.