Netflix: – Tilbudet tar ikke slutt

Illustrasjonsbilde av logoen til strømmegiganten Netflix.
Netflix-ledelsen ser ikke for seg at det store utbudet på den populære strømmetjenesten «kan ta slutt».

Strømmetjenesten kan vise til strålende resultater nå som samfunnet har vært nedstengt i kjølvannet av koronasituasjonen. Og det er ingen grunn til å tro at tilbudet skal «ta slutt» på grunn av avlyste og flyttede film- og serie-innspillinger.

– Vårt serietilbud for 2020 er i stor grad allerede spilt inn og er til etterproduksjon på steder over hele verden, sier innholdssjefen Ted Sarandos ifølge TT.

– Vi har faktisk kommet ganske langt med tilbudet for 2021 også. Så vi forventer ikke at vi må gjøre om på noen planer, fortsetter han.

LES OGSÅ: Forlenger forbud mot kultur- og idrettsarrangementer.

Ifølge analytikere er Netflix, med sine mange store produksjoner på gang, den film- og serieprodusenten som har størst mulighet til å «holde koken» i og etter pandemitiden.

– Andre aktører kan ha fire eller fem filmer innspilt, eller i etterproduksjon, som de fortsatt kan arbeide med. Men Netflix har muligens hundrevis, sier analytikeren Jeff Bock.

Netflix har dessuten en stor fordel gjennom sitt globale nærvær og øker nå produksjonen i land som minsker sine restriksjoner, som Island og Sør-Korea, mens Hollywood forblir stengt, ifølge TT.

(©NTB)