Detaljer om Wes Andersons stjernespekkede film offentliggjort

Filmskaper Wes Anderson fotografert i 2015.
Searchlight Pictures har prøvd å holde detaljer om den kommende filmen hemmelig, men har sett seg nødt til å dele mer informasjon.

Etter at det ble publisert uriktige opplysninger om Wes Andersons kommende film, «The French Dispatch», har Searchlight Pictures sett seg nødt til å frigi flere detaljer om filmen.

IMDb skrev nemlig at filmen kom til å vare i fire timer, men dette avkrefter produksjonsselskapet – filmen har ifølge dem en spilletid på én time og førtifem minutter.

LES OGSÅ: Bradley Cooper spiller musikklegende i kommende Netflix-film.

I tillegg delte Amazon, etter sigende også ved et uhell, slippdato og deler av handlingen. Det skriver blant annet Consequence of Sound.

Amazon skal ha delt synopsisen til boken til Andersons manus for filmen, men denne informasjonen har i ettertid blitt fjernet, og den offisielle «loglinen» lyder som følger:

«’The French Dispatch’ bringer til live en samling historier fra den siste utgaven av et amerikansk magasin utgitt i en fiktiv fransk by fra 1900-tallet.»

Fra før er det kjent at filmen er spilt inn i Frankrike og at det dreier seg om tre historier.

Stjernespekket

Searchlight Pictures har i utgangspunktet prøvd å holde detaljer om antologi-filmen hemmelig, bortsett fra nyheten om den imponerende listen med skuespillere.

Blant de som vil være å se i filmen finner vi blant andre Timothée Chalamet, Bill Murray, Frances McDormand og Owen Wilson.

«The French Dispatch» Andersons første film siden «Isle of Dogs» fra 2018.

Fikk du med deg denne?