Selena Gomez er tilbake:

Fantastisk påminnelse om din egen styrke

Popstjernen Selena Gomez.

Selena Gomez slipper sitt nye album «Rare», nesten fem år etter hennes forrige fullengder. Ventetiden har vært vel verdt.

Selena Gomez
Rare
Album | 10.01.2020
Interscope

Med slik en ekstrem letthet lykkes Selena Gomez, en gang mest kjent for sine prestasjoner som Disney-stjerne, å berøre og lokke frem følelser. Med elegant pop som både utstråler en ungdommelig lekenhet og en voksen innsikt fanger hun øyeblikket med albumet «Rare».

Hun har funnet veien hjem.

LES OGSÅ: Kan bli lydsporet til hele 2020.

Vi beveger oss mellom låter som behagelig dansbare «Dance Again» men sin ekstremt medrivende bassgang til rytmedrivet i «People You Know». Det er noe intelligent med de sjangeroverskridende låtene som «Let Me Get Me», som dyppes i r&b, pop og kontemporær latinomusikk, eller det innledende tittelsporet som attpåtil puster litt kabarét.

Hver låt føles gjennomtenkt for nettopp dette albumet, og det er som om låtene går hånd i hånd, i perfekt rekkefølge. For en stil!

Det er ikke bare den profesjonelle produksjonen som gjør «Rare» så vellykket. Det er tematikken om å føle seg sterkere, gå videre som en ny person og vende blikket fremover. Det er vanskelig å ikke trekke frem übersterke «Look At Her Now» som føles majestetisk uten å bli unødvendig høy på pæra. Og så har vi jo en av fjorårets beste popballader i «Lose You To Love Me». En fantastisk påminner om livet går videre selv etter et brudd.

Tre gjennomlyttinger kan nesten regnes som en time mindfulness-øvelse. Du går derifra sterkere, oppløftet og sugen på å danse, le, gråte, og gå videre inn i det beste tiåret noensinne.