Nyhet

PREMIERE: EN CLASH AV TANTRISK LYD, POESI OG DANS PÅ GABBAREIN SIN NYE MUSIKKVIDEO

"Låta ble en hyllest til Isabel, min nydelige datter. Jeg har vært alenemor siden Isabel var tre. Hun og jeg har vært på denne fantastiske reisen sammen, bare vi to i 17 år nå."

Gabbarein består av lydhealer og house-gudmor Cecilie Hafstad og den amerikanske produsenten Christopher Bono. Live har de med seg medlemmer fra det amerikanske eksperimentelle rockebandet Swans.

 

Filmproduksjonsselskapet Oslo Assembly står for produksjonen til to av singelene på albumet. Vokalist Cecilie Hafstad, Lars Tovik og resten av The Oslo Assembly crew har jobbet sammen på flere prosjekt i mange år da Hafstad også jobber som stylist og scenografi i filmbransjen.

 

"På Elsker videoen ville vi gjøre moodet litt lettere enn "Jeg hører deg" og vi var så heldig og fikk den fantastiske danseren Isabel Vila fra Den Norske Opera til å delta i filmen For meg representerer maskefiguren i denne filmen "spirits" fra den andre siden, det vi ikke ser, men "de" som er med oss, og guider oss gjennom livet", forteller sangeren og stylisten om videoen. 

 


Sjekk ut musikkvideoen til "Elsker" fra det selvtittuelerte albumet Gabbarein (som er ute i dag!):

ANNONCE